Nieuwe collectie SUNWAY Nubus® Shades

Bodecor presenteert met trots haar unieke nieuwe collectie: SUNWAY Nubus® Shades.

Nubus® Shades bestaan uit paneel- en rolgordijnen en zijn gemaakt van hoogwaardig en modern kunststof. Nubus® Shades worden afgewerkt met aluminium baleinen, voor een chique uitstraling.  Maak kennis met de nieuwe eyecatcher in uw interieur!

4 unieke structuren

Nubus® Shades zijn gemaakt van een mix van polyester en polypropyleen. Nubus® Shades worden gemaakt van een mix van polyester en polypropyleen. IJzersterk en nauwelijks gevoelig voor vocht, warmte en zonlicht. Perfect dus voor uw nieuwe badkamer of keuken.

Nubus® Shades zijn leverbaar in 4 verschillende structuren: Cloud, Misty, Ice en Frost. Deze structuren hebben ieder hun eigen unieke uitstraling. Alle structuren zijn leverbaar in wit. Misty, Ice en Frost zijn ook leverbaar in een mooie kleurenserie met serene naturellen en prachtige heldere kleuren als blauw, terra en geel. Daarnaast zijn er een vijftal tijdloze dessins.

“Wat past in uw interieur? Een subtiele kleur, een pittig kleuraccent of maakt u liever een echt statement?”

 

Kleur is bepalend voor sfeer en warmte in huis. Gaat u voor subtiel of kiest u liever een pittig kleuraccent voor uw Nubus® Shade? Ook met de dessins bent u vrij om naar hartenlust met kleur te variëren. Er zijn moderne geometrische patronen, maar er is ook een mooie natuurlijke print. Lukt het u om de perfecte kleur/dessin combinatie te maken?

 

Nubus® Rolgordijnen

Het SUNWAY Nubus® rolgordijn geeft de klassieker onder de raambekleding een geheel nieuwe dimensie. Bent u op zoek naar de perfecte finishing touch met een chique uitstraling? Dan is het Nubus® rolgordijn een uitstekende keuze. Het Nubus® rolgordijn wordt standaard uitgevoerd met metalen kettingbediening, pearlchrome designsteunen en een aluminium onderlat.

 

Aluminium baleinen

Een Nubus® rolgordijn wordt voorzien van aluminium baleinen aan alleen de voorzijde of zowel aan de voor- en achterzijde.

U kunt kiezen uit drie varianten en twee segmenthoogtes:

  • 29 cm met enkele baleinen
  • 44 cm met enkele baleinen
  • 44 cm met baleinen aan voor- en achterzijde

De aluminium baleinen zijn 10 mm breed en leverbaar in aluminium, wit en zwart.

SUNWAY Nubus® rolgordijn

 

Nubus® Paneelgordijn

De SUNWAY Nubus® paneelgordijnen zijn de perfecte raambekleding voor grote glaspartijen of schuifpuien. Ze geven uw interieur een prachtige moderne look & feel. Bovendien creëert u, door de grote variatie- en combinatiemogelijkheden in kleur, meteen uw eigen unieke sfeer. En wat dacht u van een paneelgordijnen als room divider? Een afgescheiden werkplek in uw woonkamer was nog nooit zo eenvoudig.

Nubus® paneelgordijnen zijn leverbaar in drie verschillende uitvoeringen:

  • Een paneelgordijn met panelen in één kleur of dessin.
  • Een paneelgordijn met een horizontale baan in een afwijkende kleur of dessin.
  • Een paneelgordijn met één of meerdere panelen in een afwijkende kleur of dessin.

 

Aluminium baleinen

Het Nubus® paneelgordijn wordt voorzien van aluminium baleinen aan voor- en achterzijde. U kunt kiezen uit 2 typen baleinen: 10 mm en 25 mm. De aluminium baleinen zijn leverbaar in aluminium RAL 9006, wit RAL 9016 of zwart RAL 9005.

SUNWAY Nubus® paneelgordijn