Zomerse raambekleding van Bodecor

Geplaatst op in Raamdecoratie

Wat is het al een warme zomer geweest! We hebben meerdere hittegolven gehad en als we de weersvoorspellingen mogen geloven blijft het mooie warme weer nog lang aanhouden.

Heb je het hierdoor momenteel moeilijk om de warmte en zon te weren uit je woonst? Geen nood onze raambekleding beperkt de lichtinval en brengt verkoeling!

 

Hieronder helpen we je de juiste keuze te maken:

Denk allereerst of je een vrij uitzicht hebt of heb je juist inkijk?
Als je vrij uitzicht hebt, gebruik je je raambekleding vooral functioneel, om de zon & warmte buiten te houden. Als je inkijk hebt, wordt het een ander verhaal. Dan wil je, behalve de zon weren, ook kunnen genieten van je privacy. Denk dan eens aan een Plissé of Duette shade met een top-down/bottom-up bediening. Dat betekent dat je de shade van boven naar beneden kunt bedienen en andersom. Als je het bovenste deel laat zakken, dan krijg je voldoende zonlicht binnen.

Sunway Duette Color on Demand

 

Ten tweede moet je je afvragen of je ruimte zonnig of donker is?
Heb je een zonnige ruimte? Kies dan voor dichte stoffen of voor bijvoorbeeld houten of aluminium jaloezieën. Die kun je tuimelen, zodat je zelf de lichtinval bepaalt.
Is je ruimte aan de donkere kant? Kies dan voor transparante stoffen, zodat het licht mooi gefilterd wordt en mooi naar binnen valt.

 

Last but not least is het zeer belangrijk om na te gaan wat voor soort raambekleding past in je woonst. Want je denkt er misschien niet over na, maar raambekleding is een grote sfeermaker in een ruimte. Alsook kan je met raambekleding de lichtinval perfect regelen en binnenshuis een heerlijke zomersfeer creëren.

 

Scandinavische woonstijl
Houten jaloezieën passen zeker in deze stijl. In puur wit of juist in een mooie houtkleur, passend bij de poten van je bank of tafel. Duette® Shades zijn decoratief en kleurrijk en voegen warmte toe aan je interieur, terwijl ze tegelijkertijd letterlijk de zomerwarmte uit je huis weren. Deze collectie raamdecoratie biedt een aantal bijzondere borduursels, structuren en prints in mooie trendy kleuren.

Sunway Houten Jaloezieën

 

Industriële woonstijl
Verticale jaloezieën zijn een must! Zij hebben een stoer karakter en versterken de industriële sfeer van jouw interieur. Maar ook horizontale jaloezieën in metallic kleuren of zwarte Duette® Shades doen het goed in deze woonstijl. Met deze jaloezieën kan je perfect zelf regelen hoeveel zon je in je woonst wil laten.

Sunway Horizontale Jaloezieën

 

Design
Indien er al veel design meubels in je woonst staan is het slim om te gaan voor strakkere raambekleding zoals horizontale jaloezieën of paneelgordijnen. Paneelgordijnen bieden een bijzonder mooie oplossing voor grote glaspartijen. Geniet van je uitzicht en lichtinval zonder concessies te doen aan privacy.

Sunway Paneelgordijnen

 

City chique woonstijl
Een verrassende keuze zijn dan de Wood Weave blinds. Gemaakt van geweven hout en in verschillende weefstructuren en modellen verkrijgbaar. Geeft een ruimte een unieke uitstraling.

Sunway Wood Weave Blinds

Sunway Wood Weave Blinds

 

Landelijke woonstijl
Houten jaloezieën passen uiteraard prachtig bij een landelijke stijl. Deze geven nog meer warmte aan je interieur. Lichtinval en privacy kunnen ook perfect geregeld worden. Maar ook vouwgordijnen, gemaakt van luchtige linnen of juist rijke warme stoffen voegen iets extra’s toe.

Sunway Vouwgordijnen

 

Meer informatie nodig? Breng een bezoekje aan onze dichtstbijzijnde verdelers in uw buurt!

Voorjaarsactie Duette® Color on Demand Shades

Geplaatst op in Raamdecoratie

De lente is begonnen. Tijd voor een frisse wind door het interieur. Dikke wollen plaids en bontkussens maken plaats voor de luchtige katoenen versies, in vrolijke lentekleuren. En … nieuwe lente, nieuwe raambekleding? Het belooft in ieder geval een kleurig voorjaar te worden met de nieuwe collectie Sunway Duette® Color on Demand Shades, want deze Duette® Shades zijn in maar liefst 800 kleuren leverbaar!

Voor ieder interieur is er een passende kleur, van fraaie naturellen tot frisse felle kleuren voor bijvoorbeeld de kinderkamer.

Om het voorjaar goed te starten krijgt u de PowerTouch bediening helemaal gratis bij aankoop van een Duette® Color on Demand Shade. De PowerTouch bediening heeft een motor die aangedreven wordt door een geïntegreerd accupack. Bediening gaat door middel van een kunststof met druktoets bediening.

Met één druk op de knop gaat de Duette® Color on Demand Shade omhoog, omlaag of naar de gewenste tussenpositie (click & walk away). Bovendien kan de motor eenvoudig opgeladen worden door de (optioneel bijgeleverde) oplader in de handgreep aan te sluiten.

De PowerTouch bediening is een koordloze en kindveilige bedieningsvorm.

De actieperiode loopt van 1 april t/m 31 mei 2018. Deze actie levert een voordeel op van 90 euro per Duette® Color on Demand Shade.

Loop eens binnen bij een BODECOR showroom om je te laten informeren en te laten inspireren.

Ontdek de innovatieve Smart Home oplossingen van Sunway®

Geplaatst op in Raamdecoratie

Snoozen, we doen het bijna allemaal wel. Waarom? We hebben een hekel aan abrupt wakker worden en willen onze slaap het liefst zo lang mogelijk rekken. Maar wat als je voortaan in alle rust zou kunnen opstaan in een warme slaapkamer met je favoriete muziek en de geur van verse koffie? Sunway® raamdecoratie en Homey maken het mogelijk!

Het is kwart over zeven. De wekker gaat, je opent half je ogen en zegt: “Goedemorgen Homey”. Je trekt de deken nog één keer over je heen. Langzaam laten je Duette®Shades de eerste zonnestralen binnen, warmt de vloerverwarming op en begint je nieuwe koffiezetapparaat met het malen van de bonen. Een krachtig aroma dringt je slaapkamer binnen, terwijl je Sonos zachtjes je favoriete playlist afspeelt. Blijf jij liggen?

Deze fijne manier van wakker worden wordt je mede mogelijk gemaakt door Homey: een revolutionair nieuwe smart hub waarmee jij de controle hebt over je hele huis. En die reageert op jouw stem.

 

Automatische flows voor ieder bijzonder moment
Smart Home BodecorHomey biedt jou de mogelijkheid om méér te halen uit de apparaten die je al hebt. Zo kun je met de Homey-app op je smartphone ieder gewenst digitaal apparaat integreren en zelf instellen met welke andere apparaten je deze wil verbinden in een zogenaamde ‘flow’ oftewel scenario.

Hiermee beantwoordt Homey, dat is ontwikkeld door Nederlandse startup Athom, aan een grote gebruikersuitdaging: één allesomvattend draadloos platform voor alle Smart Home producten. En dat is prettig, aangezien je luxe Sonos Home Sound System, je geweldige Philips HUE-lampen en je slimme thermostaat Toon, allemaal een eigen afstandsbediening en een eigen app hebben. En die apps zijn niet altijd even gebruiksvriendelijk.

 

 

Homey & Sunway®

Bij Sunway® houden we van innovatie in huis. Daarom zijn ook alle elektrisch bedienbare raamdecoratie producten van Sunway® gemakkelijk te integreren in de Homey-app. Zo kun je heel eenvoudig Sunway® als merk toevoegen binnen in app. Vervolgens kies je welke bediening je gebruikt en kun je ieder afzonderlijk product in je flows gebruiken. Kost je hooguit een minuutje.

Of je nu kiest voor onze Duette® Shades, Houten Jaloezieën of Vouwgordijnen, alle raambekleding van Sunway® kan met elektrische bediening van Somfy® RTS worden geleverd en is dus te integreren in de Homey-app. Zo kun jij met Sunway® je leefomgeving eenvoudig omtoveren tot jouw huis van de toekomst.

 

Elektrische raambekleding: ultiem comfort en kindveilig
Elektrische raamdecoratie van BodecorDe connectie die elektrische raamdecoratie kan maken met innovatieve Smart Home oplossingen is een belangrijke reden dat steeds meer mensen kiezen voor gemotoriseerde rol- of vouwgordijnen. Maar er zijn veel meer voordelen. Zo is elektrische bediening in de eerste plaats natuurlijk zeer veilig voor kinderen. Geen loshangende koorden en kettingen, dus geen gevaar voor nieuwsgierige en ondernemende peuters.

En wat dacht je van het grote gebruiksgemak? Nooit meer van je heerlijke ligbank af als je de rolgordijnen wilt sluiten. Verheug jij je op een avondje bankhangen? Met de slimme afstandsbediening of app op je telefoon maak jij binnen enkele seconden je hele huis klaar voor een romantisch filmavondje, zonder dat er iemand naar binnen kan gluren.

Bovendien is de elektrische bediening van Somfy® zó slim dat hij precies onthoudt wat jij gezellig vindt. Zo kun je met de ‘my’ knop alle aangesloten raamdecoratie in huis met één klik in jouw favoriete stand zetten. Lui? Misschien een beetje, maar mag het in je eigen huis?

 

Contacteer ons voor meer informatie.