Nieuwe collectie SUNWAY Nubus® Shades

Geplaatst op in Raamdecoratie

Bodecor presenteert met trots haar unieke nieuwe collectie: SUNWAY Nubus® Shades.

Nubus® Shades bestaan uit paneel- en rolgordijnen en zijn gemaakt van hoogwaardig en modern kunststof. Nubus® Shades worden afgewerkt met aluminium baleinen, voor een chique uitstraling.  Maak kennis met de nieuwe eyecatcher in uw interieur!

4 unieke structuren

Nubus® Shades zijn gemaakt van een mix van polyester en polypropyleen. Nubus® Shades worden gemaakt van een mix van polyester en polypropyleen. IJzersterk en nauwelijks gevoelig voor vocht, warmte en zonlicht. Perfect dus voor uw nieuwe badkamer of keuken.

Nubus® Shades zijn leverbaar in 4 verschillende structuren: Cloud, Misty, Ice en Frost. Deze structuren hebben ieder hun eigen unieke uitstraling. Alle structuren zijn leverbaar in wit. Misty, Ice en Frost zijn ook leverbaar in een mooie kleurenserie met serene naturellen en prachtige heldere kleuren als blauw, terra en geel. Daarnaast zijn er een vijftal tijdloze dessins.

“Wat past in uw interieur? Een subtiele kleur, een pittig kleuraccent of maakt u liever een echt statement?”

 

Kleur is bepalend voor sfeer en warmte in huis. Gaat u voor subtiel of kiest u liever een pittig kleuraccent voor uw Nubus® Shade? Ook met de dessins bent u vrij om naar hartenlust met kleur te variëren. Er zijn moderne geometrische patronen, maar er is ook een mooie natuurlijke print. Lukt het u om de perfecte kleur/dessin combinatie te maken?

 

Nubus® Rolgordijnen

Het SUNWAY Nubus® rolgordijn geeft de klassieker onder de raambekleding een geheel nieuwe dimensie. Bent u op zoek naar de perfecte finishing touch met een chique uitstraling? Dan is het Nubus® rolgordijn een uitstekende keuze. Het Nubus® rolgordijn wordt standaard uitgevoerd met metalen kettingbediening, pearlchrome designsteunen en een aluminium onderlat.

 

Aluminium baleinen

Een Nubus® rolgordijn wordt voorzien van aluminium baleinen aan alleen de voorzijde of zowel aan de voor- en achterzijde.

U kunt kiezen uit drie varianten en twee segmenthoogtes:

  • 29 cm met enkele baleinen
  • 44 cm met enkele baleinen
  • 44 cm met baleinen aan voor- en achterzijde

De aluminium baleinen zijn 10 mm breed en leverbaar in aluminium, wit en zwart.

SUNWAY Nubus® rolgordijn

 

Nubus® Paneelgordijn

De SUNWAY Nubus® paneelgordijnen zijn de perfecte raambekleding voor grote glaspartijen of schuifpuien. Ze geven uw interieur een prachtige moderne look & feel. Bovendien creëert u, door de grote variatie- en combinatiemogelijkheden in kleur, meteen uw eigen unieke sfeer. En wat dacht u van een paneelgordijnen als room divider? Een afgescheiden werkplek in uw woonkamer was nog nooit zo eenvoudig.

Nubus® paneelgordijnen zijn leverbaar in drie verschillende uitvoeringen:

  • Een paneelgordijn met panelen in één kleur of dessin.
  • Een paneelgordijn met een horizontale baan in een afwijkende kleur of dessin.
  • Een paneelgordijn met één of meerdere panelen in een afwijkende kleur of dessin.

 

Aluminium baleinen

Het Nubus® paneelgordijn wordt voorzien van aluminium baleinen aan voor- en achterzijde. U kunt kiezen uit 2 typen baleinen: 10 mm en 25 mm. De aluminium baleinen zijn leverbaar in aluminium RAL 9006, wit RAL 9016 of zwart RAL 9005.

SUNWAY Nubus® paneelgordijn

6 tips voor de inrichting van uw perfecte werkplek

Geplaatst op in Raamdecoratie

De zomer is nu echt voorbij en we zijn allemaal weer aan het werk. Steeds meer mensen werken vanuit huis. En echt niet meer alleen aan de eettafel of in de slaapkamer, tussen de stapels was. De home offices worden  steeds mooier en professioneler. Er wordt een slaapkamer ingericht als werkkamer, of als je die luxe niet hebt, kan er ook een apart werkhoekje in de woonkamer gemaakt worden.

Maar waar moet je home office eigenlijk aan voldoen? Je denkt er misschien niet als eerste aan als je je werkplek inricht, maar weet je dat raambekleding veel invloed heeft op de sfeer en je werkomstandigheden? Met onderstaande tips maak je van je home office een plek waar jij je fijn voelt, zodat je bergen kan verzetten…

Tip 1: Sfeer

Allereerst is de sfeer in jouw home office natuurlijk van essentieel belang. Immers, als jij je goed voelt op jouw werkplek, dan krijg je simpelweg meer gedaan. Weet je dat raambekleding een grote sfeermaker is op jouw werkplek? Maakt niet uit wat jouw stijl is: industrieel, landelijk of Scandinavisch, de SUNWAY collecties bieden raambekleding voor elke interieurstijl. Verticale jaloezieën doen het goed in een industriële omgeving, vouwgordijnen geven je kantoor een landelijke touch en houten jaloezieën maken jouw Scandinavische kantoor helemaal af.

En weet je, behalve mooi zijn al deze typen raambekleding ook nog eens functioneel en doen ze wat ze moeten doen: licht en warmte uit jouw kantoor weren.

 

Tip 2: Lichtregulering

Lichtinval is heel bepalend in een ruimte. Het winterzonnetje is misschien heel welkom in je kantoor, maar in de zomer moet je de zon goed kunnen weren. Zeker als je met een laptop of beeldscherm werkt, want niets is zo hinderlijk als verblinding door directe inval of weerkaatsing.

Betekent dat dat je de hele dag met gesloten zonwering in je kantoor moet doorbrengen, zonder een straaltje daglicht? Nee hoor. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Top-down/Bottom-up uitvoering dan kun je zelf je raambekleding positioneren. Dan kun je bijvoorbeeld het onderste deel sluiten, maar het bovenste deel houdt je open, zodat daglicht kan binnenkomen. Zo blijft je beeldscherm goed leesbaar en heb je tegelijkertijd natuurlijk daglicht. Deze uitvoering is mogelijk bij verschillende typen raambekleding, zoals bijvoorbeeld Plissé en Duette® Shades, vouwgordijnen en aluminium jaloezieën.

Ook een combinatie van materialen kan fijn werken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor paneelgordijnen met een transparante baan. Ook al zijn de paneelgordijnen gesloten, je krijgt toch altijd daglicht binnen.

Je kunt ook een transparante plissé of Duette® Shade combineren met een shade van dichte stof in één combiproduct. Zo kun je afwisselen tussen een transparante, lichtdoorlatende shade en een dichte shade.

 

Tip 3: Warmtewering

De zomer van 2018 was hot hot hot! Heerlijk als je airco hebt op kantoor, maar als dat niet het geval is, dan moet je je werkplek op een andere manier zo koel mogelijk houden. Natuurlijk zet je de ramen in de ochtend lekker open, als het nog lekker koel is.

Wat ook helpt is warmtewerende raambekleding, en dan met name SUNWAY Duette® Shades. Die bestaan namelijk uit 2 lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. En dat biedt een aantal effectieve en functionele eigenschappen: Reductie van warmteopname in de zomer door een goede reflectie van de zonnestraling. De warmteopname kan tot wel 78% gereduceerd worden, of het nu voor ramen, balkon- of terrasdeuren of voor grote glazen oppervlakken is!

In de winter werken Duette® Shades isolerend, door de luchtlaag in de honingraat. Hierdoor kun je daadwerkelijk op stookkosten besparen. Ook handig, als jij de hele winter thuis werkt.

Bovendien hebben Duette® Shades een zeer groot geluiddempend vermogen, wat de akoestiek in je kantoor ten goede komt. Dan kan jij af en toe lekker los gaan met Spotify, tussen je drukke werkzaamheden door.

 

Tip 4: Kleur in je kantoor

Breng kleur in je kantoor! De kleur in jouw kantoor is van invloed op je humeur, maar ook op je creativiteit en op je productiviteit. Zoek je rust in je kantoor? Ga dan voor de rustgevende kleuren blauw of groen. Blauw bevordert je concentratievermogen en groen is stress verlagend.

Heb je een creatief beroep? Dan wordt jij blij van oranje en geel. Oranje is de kleur van positiviteit. Oranje stimuleert vooral je creativiteit en zorgt ervoor dat je lekker productief kunt zijn. Oranje maakt je vrolijk. Geel heeft dezelfde eigenschappen, maar geel moet wel goed gedoseerd worden.

Roze is een harmonische kleur. Een goede kleur dus voor werkplekken waar samenwerking een belangrijk issue is of op plekken waar sociale interactie kan plaatsvinden.
Moet jij geprikkeld worden? Rood is de kleur van passie en emotie. Rood heeft een bijzonder prikkelende invloed; het stimuleert zelfs je bloedsomloop en je hartslag. Kun je wel een portie adrenaline in je werk gebruiken (bijvoorbeeld omdat je veel moet onderhandelen of verkopen), dan zijn rode accenten helemaal goed.

Weet je dat SUNWAY Duette® Color on Demand Shades leverbaar zijn in 800 kleuren? Daar zit jouw favoriete kleur vast tussen. Je kunt eenvoudig kiezen uit de kleurenwaaier.

 

Tip 5: Afgescheiden ruimte

Ideaal natuurlijk, als jij een kamer kunt omtoveren tot kantoor, maar wat nu als je die luxe niet hebt? Misschien heb je een leuk hoekje over in je woonkamer, maar ja, al die afleiding daar hè…Rust en privacy is wel zo fijn op een werkplek.

Wist je dat je met SUNWAY raambekleding ook heel goed een afscheiding in je woonkamer kunt maken? Zo kun je met paneelgordijnen of met de unieke Parametre® Shades een heel mooi kantoor creëren. Zo zit je wel in de woonkamer, maar toch afgescheiden. Zonder afleiding werk je toch het best, zonder je te hoeven afzonderen.

 

Tip 6: Smart Office in je Smart Home

Woon jij al in een Smart Home en worden al jouw digitale apparaten al aangestuurd via een app op je mobiel of tablet? Maak dan meteen van je Home office een Smart Office!

SUNWAY werkt samen met Homey: één allesomvattend draadloos platform voor alle Smart Home producten. En dat is prettig, want nu kun je je SUNWAY gemotoriseerde raambekleding, je Sonos Home Sound System, je geweldige Philips HUE-lampen en je slimme thermostaat Toon allemaal via de Homey app aansturen. Zo heb je optimaal gebruiksgemak. En dat is toch heerlijk, in je eigen kantoor?

We hopen dat deze tips je op weg helpen naar je leukste en fijnste home office. Wellicht zie je nu dat er meer mogelijkheden zijn dan je denkt.

Ontdek onze collecties bij uw dichtstbijzijnde SUNWAY verdeler in uw buurt.

Zomerse raambekleding van Bodecor

Geplaatst op in Raamdecoratie

Wat is het al een warme zomer geweest! We hebben meerdere hittegolven gehad en als we de weersvoorspellingen mogen geloven blijft het mooie warme weer nog lang aanhouden.

Heb je het hierdoor momenteel moeilijk om de warmte en zon te weren uit je woonst? Geen nood onze raambekleding beperkt de lichtinval en brengt verkoeling!

 

Hieronder helpen we je de juiste keuze te maken:

Denk allereerst of je een vrij uitzicht hebt of heb je juist inkijk?
Als je vrij uitzicht hebt, gebruik je je raambekleding vooral functioneel, om de zon & warmte buiten te houden. Als je inkijk hebt, wordt het een ander verhaal. Dan wil je, behalve de zon weren, ook kunnen genieten van je privacy. Denk dan eens aan een Plissé of Duette shade met een top-down/bottom-up bediening. Dat betekent dat je de shade van boven naar beneden kunt bedienen en andersom. Als je het bovenste deel laat zakken, dan krijg je voldoende zonlicht binnen.

Sunway Duette Color on Demand

 

Ten tweede moet je je afvragen of je ruimte zonnig of donker is?
Heb je een zonnige ruimte? Kies dan voor dichte stoffen of voor bijvoorbeeld houten of aluminium jaloezieën. Die kun je tuimelen, zodat je zelf de lichtinval bepaalt.
Is je ruimte aan de donkere kant? Kies dan voor transparante stoffen, zodat het licht mooi gefilterd wordt en mooi naar binnen valt.

 

Last but not least is het zeer belangrijk om na te gaan wat voor soort raambekleding past in je woonst. Want je denkt er misschien niet over na, maar raambekleding is een grote sfeermaker in een ruimte. Alsook kan je met raambekleding de lichtinval perfect regelen en binnenshuis een heerlijke zomersfeer creëren.

 

Scandinavische woonstijl
Houten jaloezieën passen zeker in deze stijl. In puur wit of juist in een mooie houtkleur, passend bij de poten van je bank of tafel. Duette® Shades zijn decoratief en kleurrijk en voegen warmte toe aan je interieur, terwijl ze tegelijkertijd letterlijk de zomerwarmte uit je huis weren. Deze collectie raamdecoratie biedt een aantal bijzondere borduursels, structuren en prints in mooie trendy kleuren.

Sunway Houten Jaloezieën

 

Industriële woonstijl
Verticale jaloezieën zijn een must! Zij hebben een stoer karakter en versterken de industriële sfeer van jouw interieur. Maar ook horizontale jaloezieën in metallic kleuren of zwarte Duette® Shades doen het goed in deze woonstijl. Met deze jaloezieën kan je perfect zelf regelen hoeveel zon je in je woonst wil laten.

Sunway Horizontale Jaloezieën

 

Design
Indien er al veel design meubels in je woonst staan is het slim om te gaan voor strakkere raambekleding zoals horizontale jaloezieën of paneelgordijnen. Paneelgordijnen bieden een bijzonder mooie oplossing voor grote glaspartijen. Geniet van je uitzicht en lichtinval zonder concessies te doen aan privacy.

Sunway Paneelgordijnen

 

City chique woonstijl
Een verrassende keuze zijn dan de Wood Weave blinds. Gemaakt van geweven hout en in verschillende weefstructuren en modellen verkrijgbaar. Geeft een ruimte een unieke uitstraling.

Sunway Wood Weave Blinds

Sunway Wood Weave Blinds

 

Landelijke woonstijl
Houten jaloezieën passen uiteraard prachtig bij een landelijke stijl. Deze geven nog meer warmte aan je interieur. Lichtinval en privacy kunnen ook perfect geregeld worden. Maar ook vouwgordijnen, gemaakt van luchtige linnen of juist rijke warme stoffen voegen iets extra’s toe.

Sunway Vouwgordijnen

 

Meer informatie nodig? Breng een bezoekje aan onze dichtstbijzijnde verdelers in uw buurt!

Ontdek de innovatieve Smart Home oplossingen van Sunway®

Geplaatst op in Raamdecoratie

Snoozen, we doen het bijna allemaal wel. Waarom? We hebben een hekel aan abrupt wakker worden en willen onze slaap het liefst zo lang mogelijk rekken. Maar wat als je voortaan in alle rust zou kunnen opstaan in een warme slaapkamer met je favoriete muziek en de geur van verse koffie? Sunway® raamdecoratie en Homey maken het mogelijk!

Het is kwart over zeven. De wekker gaat, je opent half je ogen en zegt: “Goedemorgen Homey”. Je trekt de deken nog één keer over je heen. Langzaam laten je Duette®Shades de eerste zonnestralen binnen, warmt de vloerverwarming op en begint je nieuwe koffiezetapparaat met het malen van de bonen. Een krachtig aroma dringt je slaapkamer binnen, terwijl je Sonos zachtjes je favoriete playlist afspeelt. Blijf jij liggen?

Deze fijne manier van wakker worden wordt je mede mogelijk gemaakt door Homey: een revolutionair nieuwe smart hub waarmee jij de controle hebt over je hele huis. En die reageert op jouw stem.

 

Automatische flows voor ieder bijzonder moment
Smart Home BodecorHomey biedt jou de mogelijkheid om méér te halen uit de apparaten die je al hebt. Zo kun je met de Homey-app op je smartphone ieder gewenst digitaal apparaat integreren en zelf instellen met welke andere apparaten je deze wil verbinden in een zogenaamde ‘flow’ oftewel scenario.

Hiermee beantwoordt Homey, dat is ontwikkeld door Nederlandse startup Athom, aan een grote gebruikersuitdaging: één allesomvattend draadloos platform voor alle Smart Home producten. En dat is prettig, aangezien je luxe Sonos Home Sound System, je geweldige Philips HUE-lampen en je slimme thermostaat Toon, allemaal een eigen afstandsbediening en een eigen app hebben. En die apps zijn niet altijd even gebruiksvriendelijk.

 

 

Homey & Sunway®

Bij Sunway® houden we van innovatie in huis. Daarom zijn ook alle elektrisch bedienbare raamdecoratie producten van Sunway® gemakkelijk te integreren in de Homey-app. Zo kun je heel eenvoudig Sunway® als merk toevoegen binnen in app. Vervolgens kies je welke bediening je gebruikt en kun je ieder afzonderlijk product in je flows gebruiken. Kost je hooguit een minuutje.

Of je nu kiest voor onze Duette® Shades, Houten Jaloezieën of Vouwgordijnen, alle raambekleding van Sunway® kan met elektrische bediening van Somfy® RTS worden geleverd en is dus te integreren in de Homey-app. Zo kun jij met Sunway® je leefomgeving eenvoudig omtoveren tot jouw huis van de toekomst.

 

Elektrische raambekleding: ultiem comfort en kindveilig
Elektrische raamdecoratie van BodecorDe connectie die elektrische raamdecoratie kan maken met innovatieve Smart Home oplossingen is een belangrijke reden dat steeds meer mensen kiezen voor gemotoriseerde rol- of vouwgordijnen. Maar er zijn veel meer voordelen. Zo is elektrische bediening in de eerste plaats natuurlijk zeer veilig voor kinderen. Geen loshangende koorden en kettingen, dus geen gevaar voor nieuwsgierige en ondernemende peuters.

En wat dacht je van het grote gebruiksgemak? Nooit meer van je heerlijke ligbank af als je de rolgordijnen wilt sluiten. Verheug jij je op een avondje bankhangen? Met de slimme afstandsbediening of app op je telefoon maak jij binnen enkele seconden je hele huis klaar voor een romantisch filmavondje, zonder dat er iemand naar binnen kan gluren.

Bovendien is de elektrische bediening van Somfy® zó slim dat hij precies onthoudt wat jij gezellig vindt. Zo kun je met de ‘my’ knop alle aangesloten raamdecoratie in huis met één klik in jouw favoriete stand zetten. Lui? Misschien een beetje, maar mag het in je eigen huis?

 

Contacteer ons voor meer informatie.