Nieuwe collectie Sunway Plissé & Duette Shades 2017

Bodecor lanceert haar nieuwe collectie Sunway Plissé & Duette® Shades.

Duette® Shades, bestaande uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen, blijven onverminderd populair als raambekleding.

De consument herkent en erkent steeds meer de waarde van de functionaliteit en effectiviteit van Duette Shades:

  • Duette® shades zijn decoratief en veelzijdig en brengen warmte in een interieur
  • Duette® shades zijn isolerend, waardoor de consument daadwerkelijk kan besparen op stookkosten
  • Duette® shades reduceren warmte opname in de zomer, waardoor het koeler blijft in huis
  • Duette® shades verbeteren de akoestiek in huis

Tel daarbij de mogelijkheid om Duette® shades in verschillende raamvormen te kunnen toepassen en o.a. de top down/bottom up bediening voor maximale regeling van privacy en lichtinval. Dat alles bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat de populariteit van Duette® shades een enorme vlucht heeft genomen.

Sunway biedt de Duette® shades aan op 3 plooibreedtes (25, 32 en 64 mm), in verschillende transparanties (van transparant tot verduisterend). De collectie bevat mooie elegante stofkwaliteiten. Onderdeel van de Duette shades® vormen de Parametre shades. Dit is het unieke product met de 3D celstructuur. Het patroon zorgt voor mooie speelse lichtpatronen op de muur en vloer. Parametre shades hebben daarnaast ook zeer goed toepasbaar als room divider, bijvoorbeeld om een aparte werkplek te creëren in een woonkamer.

Sunway Plissé & Duette Shades - 12

Plissé shades

Plissé Shades, geplooide stoffen met een elegante en tijdloze uitstraling, zijn beschikbaar in twee plooibreedtes: 20 en 32 mm in verschillende transparanties (van transparant tot verduisterend). In deze collectie zitten nieuwe unieke dessins en structuren en dezelfde unieke Sunway pastelkleuren in het kleurbeeld. Uniek is de mogelijkheid tot overlap die Sunway biedt bij 20 mm plissé shades, waardoor het product breder gemaakt kan worden dan stofbreedte, waarbij men ook nog kan kiezen waar de overlap moet komen (bijvoorbeeld voor een raamstijl).

Plissé & Duette Shades

Inhoud van de nieuwe collectie Sunway Plissé & Duette® shades:

Het kleurbeeld van de nieuwe Sunway collectie past goed in de huidige interieurtrends. Naturellen, wit en zwart, trendkleuren als okergeel en blauw en zachte pastelkleuren zijn de kleuren die we de komende tijd in het interieur gaan zien en die in deze collectie ruim vertegenwoordigd zijn.

Nieuwe modellen

Een nieuw model in deze collectie is het TruFit™ model. Dit model kan direct op het glas gemonteerd worden zonder te boren of te schroeven. Daarnaast is er een nieuw top down/bottom up model met eindloos koord bediening. Beide modellen zijn geschikt voor Plissé en Duette® shades.