Uitgebreide collectie houten jaloezieën en Wood Weave

Met meer dan 160 referenties de meest uitgebreide collectie op de Belgische markt.

De houten collectie omvat de Memphis serie, gemaakt van Abachihout, met 50 en 70 mm brede lamellen die leverbaar zijn tot een jaloeziebreedte van 3 meter. De gelakte serie biedt 160 kleuren: veel witte en gegrijsde tinten met daarnaast zachte pastelkleuren. De hele serie is leverbaar met een zijdeglans-, matte en hoogglansfinish. De Boston serie, gemaakt van Basswood, biedt 35 en 50 mm brede lamellen die leverbaar zijn tot een jaloeziebreedte van 2,8 meter. Ook deze serie bevat fraaie gelakte en gebeitste tinten. Naast de 25 en 38 mm ladderband werd bij de nieuwe collectie de nieuwe 10 mm ladderband toegevoegd. De gunstig geprijsde Detroit serie bestaat uit Foamwood in 6 commerciële kleuren en is geschikt voor vochtige ruimtes.

Ontdek de collectie houten jaloezieën van Sunway.

De Wood Weave collectie, bestaande uit rolgordijnen en vouwgordijnen, uit geweven hout, is leverbaar in 3 weefsels. Het kleurenpalet overlapt grotendeels met de Memphis serie, zodat men deze kan combineren.

De houtcollectie bestaat uit een box met overzichtelijke mappen en een box met gebruiksvriendelijke houtswatches die kunnen worden gebruikt bij een combinatie met tapijt, verf of meubels.

Ontdek de collectie Wood Weave Blinds van Sunway.