Zomerse raambekleding van Bodecor

Wat is het al een warme zomer geweest! We hebben meerdere hittegolven gehad en als we de weersvoorspellingen mogen geloven blijft het mooie warme weer nog lang aanhouden.

Heb je het hierdoor momenteel moeilijk om de warmte en zon te weren uit je woonst? Geen nood onze raambekleding beperkt de lichtinval en brengt verkoeling!

 

Hieronder helpen we je de juiste keuze te maken:

Denk allereerst of je een vrij uitzicht hebt of heb je juist inkijk?
Als je vrij uitzicht hebt, gebruik je je raambekleding vooral functioneel, om de zon & warmte buiten te houden. Als je inkijk hebt, wordt het een ander verhaal. Dan wil je, behalve de zon weren, ook kunnen genieten van je privacy. Denk dan eens aan een Plissé of Duette shade met een top-down/bottom-up bediening. Dat betekent dat je de shade van boven naar beneden kunt bedienen en andersom. Als je het bovenste deel laat zakken, dan krijg je voldoende zonlicht binnen.

Sunway Duette Color on Demand

 

Ten tweede moet je je afvragen of je ruimte zonnig of donker is?
Heb je een zonnige ruimte? Kies dan voor dichte stoffen of voor bijvoorbeeld houten of aluminium jaloezieën. Die kun je tuimelen, zodat je zelf de lichtinval bepaalt.
Is je ruimte aan de donkere kant? Kies dan voor transparante stoffen, zodat het licht mooi gefilterd wordt en mooi naar binnen valt.

 

Last but not least is het zeer belangrijk om na te gaan wat voor soort raambekleding past in je woonst. Want je denkt er misschien niet over na, maar raambekleding is een grote sfeermaker in een ruimte. Alsook kan je met raambekleding de lichtinval perfect regelen en binnenshuis een heerlijke zomersfeer creëren.

 

Scandinavische woonstijl
Houten jaloezieën passen zeker in deze stijl. In puur wit of juist in een mooie houtkleur, passend bij de poten van je bank of tafel. Duette® Shades zijn decoratief en kleurrijk en voegen warmte toe aan je interieur, terwijl ze tegelijkertijd letterlijk de zomerwarmte uit je huis weren. Deze collectie raamdecoratie biedt een aantal bijzondere borduursels, structuren en prints in mooie trendy kleuren.

Sunway Houten Jaloezieën

 

Industriële woonstijl
Verticale jaloezieën zijn een must! Zij hebben een stoer karakter en versterken de industriële sfeer van jouw interieur. Maar ook horizontale jaloezieën in metallic kleuren of zwarte Duette® Shades doen het goed in deze woonstijl. Met deze jaloezieën kan je perfect zelf regelen hoeveel zon je in je woonst wil laten.

Sunway Horizontale Jaloezieën

 

Design
Indien er al veel design meubels in je woonst staan is het slim om te gaan voor strakkere raambekleding zoals horizontale jaloezieën of paneelgordijnen. Paneelgordijnen bieden een bijzonder mooie oplossing voor grote glaspartijen. Geniet van je uitzicht en lichtinval zonder concessies te doen aan privacy.

Sunway Paneelgordijnen

 

City chique woonstijl
Een verrassende keuze zijn dan de Wood Weave blinds. Gemaakt van geweven hout en in verschillende weefstructuren en modellen verkrijgbaar. Geeft een ruimte een unieke uitstraling.

Sunway Wood Weave Blinds

Sunway Wood Weave Blinds

 

Landelijke woonstijl
Houten jaloezieën passen uiteraard prachtig bij een landelijke stijl. Deze geven nog meer warmte aan je interieur. Lichtinval en privacy kunnen ook perfect geregeld worden. Maar ook vouwgordijnen, gemaakt van luchtige linnen of juist rijke warme stoffen voegen iets extra’s toe.

Sunway Vouwgordijnen

 

Meer informatie nodig? Breng een bezoekje aan onze dichtstbijzijnde verdelers in uw buurt!