Nieuwe collectie Sunway horizontale jaloezieën

Supermat, zijdemat of glazend, suède finish, glimmertjes, stoer geborsteld aluminium of geperforeerd. Personaliseer uw raambekleding met onze nieuwe collectie horizontale jaloezieën van Sunway.

Horizontale jaloezieën zijn door de jaren heen altijd populair geweest, vanwege het goede ontwerp en de praktische functionaliteit. Vroeger werden horizontale jaloezieën vaak toegepast in kantoorruimtes en ze hadden dan ook lang een zakelijk en saai imago. Dat is tegenwoordig gelukkig heel anders, want geen ander product biedt een betere daglichtregulering dan horizontale jaloezieën.

Alle kleuren van de regenboog
De tijd van één kleur wit, één kleur grijs en één kleur beige is voorbij. SUNWAY® biedt horizontale jaloezieën in alle kleuren van de regenboog. Trendkleuren als Denimblauw, Early Dew-groen of mosterdgeel passen moeiteloos in de moderne interieurtrends. Ook metallics in zilver, koper en goud zijn vertegenwoordigd, evenals pastels en knalkleuren voor kinderkamers. De naturelcollectie biedt kleuren van sneeuwwit tot steenkoolzwart en alle tinten daartussen in. Hoe dan ook, er is een passende kleur voor iedere ruimte.

Verschillende lamelbreedtes
SUNWAY® horizontale jaloezieën zijn leverbaar in 4 lamelbreedtes:

  • 16 mm, elegant en subtiel
  • 25 mm, tijdloos mooi
  • 50 mm, in combinatie met ladderband een echte designklassieker
  • 70 mm, voor een robuuste uitstraling

Verder kun je kiezen uit klassiek ladderkoord of ladderband, van smal tot breed.