Nieuwe collectie SUNWAY vouwgordijnen

Sunway Vouwgordijnen

Geen ander type raamdecoratie brengt zoveel sfeer in uw interieur als een mooi vouwgordijn, gemaakt van een exclusieve designstof en tot in detail afgewerkt.

Met de SUNWAY vouwgordijnen creëert u op eenvoudige wijze veel sfeer en warmte in uw leefomgeving.  Wilt u ’s ochtends genieten van de eerste zonnestralen?  Trek het gordijn eenvoudig op. Liever wat meer privacy aan het begin van de avond?  U bepaalt zelf het zicht naar buiten.

 

Vouwgordijnen in diverse stoffen en kleuren

De collectie bestaat uit zeer exclusieve bedrukte, geweven en transparante stoffen. Het is een unieke collectie met kwalitatief hoogwaardige stoffen met prachtige dessins.

Qua kleur kunt u bij SUNWAY kiezen uit een zeer breed palet aan warme en intense kleuren.

 

Onze modellen en stoffen

SUNWAY biedt 4 modellen vouwgordijnen, 1 model zonder baleinen, 2 met baleinen aan de voorzijde en één met baleinen aan de achterzijde.

U kunt kiezen uit open, half-transparante en dichte vouwgordijnen. De transparantie van de gekozen stof is in grote mate bepalend voor de lichtinval en de privacy:

  • Transparante stoffen zorgen voor prachtig gefilterd licht.
  • Dichte stoffen zorgen voor meer privacy in gesloten toestand.
  • Gevoerde vouwgordijnen zijn zeer geschikt voor de slaapkamer.

 

Bediening van de vouwgordijnen

De SUNWAY® vouwgordijnen kunnen geleverd worden met kettingbediening, elektrisch bediend (12V accu of 230V bedraad) of met onze kindvriendelijke SmartCord® bediening.

Kettingbediening

Kindvriendelijke SmartCord® vouwgordijnbediening

Gemotoriseerde bediening

Reinigen van de vouwgordijnen

Over het algemeen vragen onze vouwgordijnen weinig onderhoud. Ter voorkoming van ernstige vervuiling kunt u het vouwgordijn regelmatig afstoffen met een plumeau of met een stofzuiger op een lage stand. Voor het reinigen van de stof van uw vouwgordijn is aan de bovenzijde een reinigingsinstructie bevestigd. De reinigingsinstructie dient nauwkeurig te worden gevolgd. Overleg bij twijfel met uw SUNWAY dealer.

Vouwgordijnen op maat & montage

Zoals alle SUNWAY producten worden de vouwgordijnen exact op maat gemaakt.  Nadat u samen met de SUNWAY dealer tot een keuze bent gekomen, komt hij bij u thuis om de juiste maten op te nemen. Hij weet exact met welke eventuele obstakels hij rekening moet houden.  Als uw vouwgordijnen gemaakt zijn komt de SUNWAY dealer vervolgens de vouwgordijnen vakkundig bij thuis monteren.