Color on Demand shades van SUNWAY

De lente is begonnen. Tijd voor een frisse wind door het interieur. Dikke wollen plaids en bontkussens maken plaats voor de luchtige katoenen versies, in vrolijke lentekleuren. En…nieuwe lente, nieuwe raambekleding? Het belooft in ieder geval een kleurig voorjaar te worden met de nieuwe collectie Duette® Color on Demand Shades, want deze Duette® Shades zijn in maar liefst 800 kleuren leverbaar!

Plisse & Duette Shades

Het concept van de nieuwe collectie is heel eenvoudig:

 • Er is een kleurenwaaier met ruim 800 kleurstalen. Daaruit kies je eenvoudig de kleur die het best bij je interieur past.
 • De stofkwaliteit van deze collectie is leverbaar in een lichtdoorlatende en verduisterende kwaliteit. Afhankelijk van de ruimte waar je Duette® Shade komt te hangen en de functionaliteit die je nodig hebt, kies je voor lichtdoorlatend of verduisterend.
 • Uit de ruim 800 kleuren hebben wij 48 kleuren geselecteerd. Deze 48 kleuren zijn geprint op zowel de lichtdoorlatende en verduisterende stofkwaliteit. Zo krijg je een goede indruk van hoe de kleur uit de waaier er uiteindelijke uitziet op beide stofkwaliteiten.
 • De stofstalen zijn gebundeld in swatches, die ingedeeld zijn in naturel kleuren, trendkleuren, donkere kleuren en felle kleuren. Laat je lekker inspireren door de swatches en de kleurenwaaier.
 • De Duette® Shades zijn aan de achterzijde altijd wit, voor een uniform beeld van buitenaf.

Nieuwe Plooibreedte: 45 mm

Ook de plooibreedte is nieuw: 45 mm. Dit is een mooie aanvulling op de bestaande collectie met 25 mm, 32 mm en 64 mm plooibreedte.

Beklede bovenrail en onderlat

De bovenrail en onderlat worden standaard bekleed met dezelfde stof als die van de Duette® Shade, waardoor de hardware volledig geïntegreerd wordt in het product. Maar je kan ook kiezen voor een witte aluminium bovenrail en onderlat.

Er zijn verschillende bedieningsvormen:

 1. Eindloos koordbediening
  Standaard wordt de Duette® Color on Demand Shade geleverd met koordbediening.
  Deze is ook leverbaar in de populaire Top Down/Bottom Up uitvoering.
 2. LiteRise® bediening
  LiteRise® is een kindveilig model, bedienbaar door middel van een handgreep aan de onderlat.
  LiteRise® is ook leverbaar in de populaire Top Down/Bottom Up uitvoering.
 3. Simplicity Motor bediening met 8V accu in de bovenrail
  De Simplicity Motor wordt aangedreven door een geïntegreerd accupack. Bediening gaat via een
  5-kanaals radio gestuurde (RF) afstandsbediening. Hiermee kun je eenvoudig meerdere producten met één afstandsbediening besturen
 4. PowerTouch bediening met 8V accu in de bovenrail
  De koordloze PowerTouch bediening heeft een motor die aangedreven wordt door een geïntegreerd accupack.
  Bediening gaat door middel van een kunststof stang met druktoets bediening. Met één druk op de knop gaat het product omhoog of omlaag of naar de gewenste tussenpositie (click & walk away). De motor kan eenvoudig opgeladen worden door de bijgeleverde oplader in de handgreep aan te sluiten.

Deze nieuwe collectie Duette® Color on Demand Shades biedt zoveel mogelijkheden, dat er voor ieder interieur een passende kleur en bedieningsvorm is.