Nieuwe collectie SUNWAY vouwgordijnen

Désolé, cet article est seulement disponible en Néerlandais. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans une autre langue. Vous pouvez cliquer le lien pour changer de langue active.

Ontdek onze nieuwe collectie SUNWAY vouwgordijnen. Prachtige stoffen, schitterende kleuren en bedieningsgemak, deze woorden zijn typerend voor onze nieuwe vouwgordijncollectie. Wij gebruiken stoffen als linnen en katoen voor een nonchalante look perfect passend in een landelijk interieur, maar ook chique en rijke stoffen als velours en stoffen met metaaldraad voor een luxe uitstraling. Het meest verrassend is misschien nog wel dat vouwgordijnen ook perfect samengaan met een modern en strak interieur. Juist door de zachtheid van de gordijnen zorgt dit voor een mooie mix.

Klik hier voor meer informatie of ontdek onze collectie bij uw dichtstbijzijnde verdeler.

Interieurprofessional? Contacteer ons voor een vrijblijvend bezoek aan uw interieurzaak.

Sunway Vouwgordijnen