Voorjaarsactie Duette® Color on Demand Shades

Désolé, cet article est seulement disponible en Néerlandais. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans une autre langue. Vous pouvez cliquer le lien pour changer de langue active.

De lente is begonnen. Tijd voor een frisse wind door het interieur. Dikke wollen plaids en bontkussens maken plaats voor de luchtige katoenen versies, in vrolijke lentekleuren. En … nieuwe lente, nieuwe raambekleding? Het belooft in ieder geval een kleurig voorjaar te worden met de nieuwe collectie Sunway Duette® Color on Demand Shades, want deze Duette® Shades zijn in maar liefst 800 kleuren leverbaar!

Voor ieder interieur is er een passende kleur, van fraaie naturellen tot frisse felle kleuren voor bijvoorbeeld de kinderkamer.

Om het voorjaar goed te starten krijgt u de PowerTouch bediening helemaal gratis bij aankoop van een Duette® Color on Demand Shade. De PowerTouch bediening heeft een motor die aangedreven wordt door een geïntegreerd accupack. Bediening gaat door middel van een kunststof met druktoets bediening.

Met één druk op de knop gaat de Duette® Color on Demand Shade omhoog, omlaag of naar de gewenste tussenpositie (click & walk away). Bovendien kan de motor eenvoudig opgeladen worden door de (optioneel bijgeleverde) oplader in de handgreep aan te sluiten.

De PowerTouch bediening is een koordloze en kindveilige bedieningsvorm.

De actieperiode loopt van 1 april t/m 31 mei 2018. Deze actie levert een voordeel op van 90 euro per Duette® Color on Demand Shade.

Loop eens binnen bij een BODECOR showroom om je te laten informeren en te laten inspireren.